www.quicke.nu

quicke.fi


QUICKE ETUKUORMAIMET

DIGITAALISUUS ON TÄÄLLÄ. SEN NIMI ON Q-COMPANION.

Moderni maatila etsii jatkuvasti älykkäämpiä työtapoja. Q-sarja on suunniteltu joka tavalla yhteensopivaksi traktorisi kanssa. Tärkeintä on kenties se, että Q-sarja tuo nyt digitaalisen maailman etukuormaimiin: sen nimi on Q-Companion. Yksi digitaalinen järjestelmä etukuormaimen tehokkaaseen ja turvalliseen käyttöön. Q-Companion on kuljettajan tukijärjestelmä, joka tarjoaa apua aivan uudella tasolla kertomalla työlaitteen kulman, korkeuden, kuorman painon ja huoltotarpeen kätevästi samalla näytöllä. Päivän päätteeksi voit ottaa työtiedot laitteesta ja viedä mukanasi toimistoon. Q-Companion siirtää siis kuormaimen käytön yksinkertaisesti digitaaliseen aikaan ja auttaa sinua työskentelemään älykkäämmin.

Päätoiminnot
Q-Companionin kolme päätoimintoa: Kuormaimen tilan valvonta. Q-Companionin avulla pystyt milloin tahansa tarkkailemaan kuormaimen nostokorkeutta, kippauskulmaa ja jäljellä olevaa nostokapasiteettia traktorin ohjaamossa olevalta näytöltä. Nämä ominaisuudet lisäävät tarkkuuttasi ja turvallisuuttasi. Kuorman punnitseminen. Q-Companion laskee ja näyttää kuorman painon normaalin noston aikana ja voit nähdä ne myös summana. Voit myös asettaa tavoitepainon ja ottaa laitteesta punnitustiedot työn suorittamisen jälkeen. Q-Companion valvoo työntekoa puolestasi. Adaptiivinen huoltovälinäyttö. Kuormaimen todelliseen käyttöön perustuva Q-Companion muistuttaa sinua rasvauksesta ja tarkastamisesta pidentäen näin kestoikää ja kustannustehokkuutta. Maksimoi tosiasiallinen työaikasi Q-Companionin avulla. Käyttäjäystävällinen Q-Companion on helppokäyttöinen plug-and-play-sovellus, joka tukee kaikentyyppisiä traktoreita ja ohjausjärjestelmiä. Käyttö on helppoa, ja se opastetaan ruudulla vaihe vaiheelta.

Maatalous muuttuu jatkuvasti jaQ-Companion siirtää sinut eturintamaan. Käytämme kuormaimissamme huipputason sensoritekniikkaa, ja näin Q-sarja on tulevaisuuden tarpeiden tasalla. Tavoitteenamme on tehokkaampi työskentely, on edistyksellistä kun voit nähdä suoraan värinäytöltä kuormaimen kulman,korkeuden, kuorman painon ja huollon tilan.

UUSI Digiajan kuormain Q-sarja

- Q-Link markkinoiden vankin ja tarkin suuntaisvakain
- Q-Level markkinoiden optimaalisimmat kauhan kulmat
- Click-On Automaattinen turvalukitus kauhan kiinnikelevyssä
- SoftDrive kuormanvaimentimet entistäkin mielyttävämpi jousto
- Led-valot juuri oikeaan paikkaan, laadukas kosteussuojaus
- Valetut ja taotut osat aisastossa - pitkä kestoikä
- Järeä aisastorakenne - merkittävästi suurempi vääntöjäykkyys

Takaisin