YMPÄRISTÖNHOIDON KONEET MURSKAIMET JA LEIKKURIT


Spearhead - Viheralueiden ja ympäristönhoidon asiantuntija

Spearhead-Greentec on alansa johtava laadukkaiden, pitkäikäisten ja suorituskykyisten ympäristön- ja viheralueiden hoitoon tarkoitettujen koneiden valmistaja. Yritys onkin saavuttanut erittäin hyvän maineen juuri pitkän kokemuksensa, luotettavuutensa ja laajan mallistonsa ansiosta. Siihen kuuluu vaaka-tasoleikkureita välillä 1,6 - 12,0 metriä, kelaleikkureita, hydraulisia oksasahoja ja trimmereitä sekä laaja valikoima puomileikkureita. Teräratkaisut ovat saaneet useita innovaatiopalkintoja pienen tehontarpeen ja hyvän työjäljen ansiosta. Lisäksi mallistoon kuuluu itsekulkeva puomileikkuri SPV. Pääkohderyhmä muodostuu urakoitsijoista, viljelijöistä sekä kunnallissektorista. Maatalouden nurmipeltojen leikkuut ja murskaus, kunnallispuolella viherleikkuut, lentokenttien hoito, aitojen sekä puurivien karsinta, teollisuusalueiden suurten nurmialueiden tehokas niitto tapahtuu Spearhed-koneilla miellyttävimmin.

Katso Spearhead mallistoPerfect - Van Wamel Ympäristönhoitokoneet

Perfect tuotteet valmistetaan Hollannissa lähellä Saksan rajaa Van Wamelin tehtailla. Yhtiö on perustettu 1949 ja on yhä Van Wamelin perheen omistama. Perfect on keskittynyt valmistamaan erilaisia ympäristönhoidonkoneita kuten kelamurskaimia sekä myös erikoiskasvien tuotantoon tarvittavia laitteita, tuotteet ovat hyvin tunnettuja korkeasta laadusta ja viimeistelystä.

Katso Perfect mallistoMAJOR Equipment on erikoistunut erilaisiin ympäristönhoidonkoneisiin kuten erilaiset viherleikkurit ja murskaimet. Yhtiö on perustettu 1969, kaikki tuotanto tapahtuu omassa tehtaassa Länsi-Irlannissa.

Majorilla on omat tytäryhtiöt Englannissa ja Hollannissa, muissa maissa jakelu tapahtuu huolellisesti valittujen maahantuojien toimesta. Major on tunnettu innovatiivisesta tuotekehityksestä josta esimerkkinä laadukas kaksoisteräjärjestelmä.

Katso Major Equipment mallisto